lørdag 23. mai 2009

Uken som gikk............

Bildet er fra Drarvik ved Hyllsfjorden, Suldal, Rogaland.

Det er vel snart tre år siden, vi sist var på vestlandet, savner fjord og fjell.

Nå har jeg fått plantet noen stauder og en Forsythia busk, før det siste regnet og i dag kom varmen, da må det vel bli bra, håper jeg.

Tannpuss på hund har vært oppe i uka. Chicko har slitt ut tre tannbørster for hund. Jeg startet på ham så snart han hadde skiftet tenner. Vi prøver å huske på det 1 - 2 ganger om uken, etter pelsstell, det går helt greit, må bara ikke ta for lang tid.
Jeg steller Chicko opp på vaskemaskin, det er bra høyde for meg, å han hopper ikke selv ned, derfra.
Med Schæferen Birka, satt jeg på gulvet, hvor hun lå med hodet på fanget, det gikk veldig greit.
Jeg har set bilder av hund med råttne tenner og det som værre var.
Det skal brukes tannkrem for hund
Mennesker og hunde har ikke det samme ph.

En kveld i uken tar Chicko og jeg en utenfor stien tur i skogen, nå har vi vært på oppdagelse tre forskjellige plasser, det er kjempe fin mosjon for oss begge.
Jeg roter meg lett bort, har dårlig stedssans, men har lært en del av hundene mine, de finner frem, det er bare helt topp, opp og ned, igjennem kratt og vasse litt i bekk og sølevann.
Men nå må vi vest holde oss til stien, myggen, bien og kanskje huggorm, må vi passe oss for.
Hadde bie på kjøkkenet i dag, så nå må jeg obs! bie, resten av sommeren, men dette er jeg ikke alene om.

God søndag og ha en fin uke.

10 kommentarer:

 1. Så flink du har vært i hagen Inger. Vi trengte såvisst regnet som kom i går!!

  Tur utenom stien er kjempelurt. Det er bra for kondisjon og muskler og ledd både for to- og firbente. Som deg sliter jeg med manglende stedssans, så slike turer kan lett bli litt lange...

  God helg:o)

  SvarSlett
 2. Hei på dere! Ja vestlandet er fint. Terje kommer fra Førde men svigermor er fra jondal i Hardanger. Der er det kjempefint!! Ja nå håper jeg varmen kommer. I går så var være kjempe fint her og i dag så blir det det samme været. Ha en fin dag!!!

  SvarSlett
 3. Så flink du er med hundene, eg vurderte tannpuss
  men det ble til at jeg ikke har gjort noe med det.

  Måtte smile litt eller rettere sagt jeg hopper i stolen når jeg leser huggorm.

  Sist Ville og jeg var på tur i fjellet, så var vi på vei ut av stien, da jeg putselig kom på at "herre min gud" det kan være huggorm her...sommeren er herlig ...men tanken på huggorm følger også med:o(

  Det er herlig i fjordene i Ryfylke, tror jeg har vært inne i Hyllsfjorden, for mange år siden, har dere hytte der?

  Ha en fin uke:o)

  SvarSlett
 4. Ja nå har det vært noen fine dager. Det ble en bitteliten gartneri-tur på meg likevel, MÅTTE ha noen nye stauder ;o)

  Det er ganske modig gjort å kjøre bobil på de trange, smale vestlandsvegene må jeg si! Utrolig vakkert land vi har, man får aldri sett nok av det :o)

  Så flinke dere er med tannpussen!

  SvarSlett
 5. Til Berit: Vi har ikke hytte derborte, men et onkel/tante - barn er gift med en Drarvik og vi er reserve-besteforeldre til de tre aktive,flotte gutter de har. Elstemann på 9 år kommer hit til pinsen, det gleder vi oss til.
  Nøve: Ja vi må vurderer hvilken veirute vi vil ta, hvis det er mulig. Har kjørt over Røldals fjellet, meget vakkert der, men jeg nekter å kjøre over der igjen, veldig small vei, rett ned,ingen autovern, så heller kjøre en omvei, selom det er litt lengre.
  Er veldig spente på hvordan det blir å kjøre nord på, det skal vi om ikke så lenge og gleder oss masse.

  SvarSlett
 6. Ja, dette regnet gjorde godt for hagen. Moro å plante nytt, Inger. Desverre har ikke vi plass til noe nytt. Ergrer meg hvert år for det.

  Skummelt med denne ormen nå. Har hørt om flere tilfeller nå som er blitt bitt. Nå må jeg få kjøpt meg disse pillene. Har aldri sett en orm på tur før så alvoret har ikke gått opp for meg før nå.

  SvarSlett
 7. Du er ikke alene om å ikke ha stedssans, Inger - jeg er håpløs...Og hadde det ikke vært for hundene, hadde jeg nok kommet på avveie mange ganger..:-)

  Det er morro å plante i hagen, og så blir det jo så pent rundt oss med busker og blomster som blomstrer på ulike tidspunkter gjennom våren, sommeren og høsten. Deilig å nyte det i egen hage. Hoggorm har jeg respekt for!

  SvarSlett
 8. Så flinke dere er til å pusse tenner! Vi gjorde det litt med Dixie i begynnelsen, men det har ikke blitt så mye av det i det siste! ;)

  De turene utenfor stien hørtes kjekke ut! Vi går litt utenfor stiene, vi også av og til, men jeg er litt redd for å ikke finne veien tilbake, så det blir aldri så langt... :)

  SvarSlett
 9. Inger, siste innlegget ditt vil ikke komme opp hos meg. Hva skjer???

  SvarSlett
 10. Kommer ikke opp hos meg heller :o(
  Det står bare at det ikke finnes.

  SvarSlett