torsdag 14. mai 2009

Hundebur til s.,"nye" bilder på hjemmesiden.Noen det trenger et lite bur? passer for en Lappevalp/ liten hund , bil, 40 gange 70 cm. i bunn, 50cm høy.
(kr.200,-) står hos oss
Jeg har hatt problemer med å komme ut på nettet og mistet alt jeg hadde skrvet til bloggen, derfor har det blit noe rot.
Kommer til å skrive/ fortelle mere senere ( ikke i dag) må ta kvelden, enten er jeg plaget av pollen, det ligger som et tykt teppe, overalt og nå begynner grana å blomstre, eller en forkjøelse er på gang, men det går vel over igjen. Vi" snakkes"


6 kommentarer:

 1. Hei Inger.
  Er du plaget med pollen alergi? Et godt råd fra meg spis Weissin = Hvitløkstilskudd.Jeg har spist de i 6 år,og er kvit min pollenalegi.
  Det er et middel som er dokkumentert.De hadde en test gruppe på Haukeland sykehus for 8 år siden .Polen alergikere reduserte plagene med ca 60%.Men en må spise de hele året..

  SvarSlett
 2. Nå var innlegget leselig :o)
  Kjøpte du også for lite bur? Vi kjøpte ett da Nalle var liten, og trodde han ville få god plass der som voksen...så feil vi tok.

  Jeg trodde skogen brant idag, men det var pollenskyer. Det er igang,ja. Håper du holder deg frisk!

  SvarSlett
 3. Vi kjøpte heller et litt for stort bur til bilen i begynnelsen, så vi måte kjøpe et til litt mindre... :)

  Det høres veldig kjedelig ut med pollenallergi, jeg er veldig glad for at jeg slipper det! Håper du ikke blir syk!

  SvarSlett
 4. Huff, ja den våre kan være slitsom også..går med røde øyner, og tett nese jeg og......

  Kjekt lite bur, men jeg har alt 5 hundebur!.....

  SvarSlett
 5. Nå følger jeg det gode råd fra Sissel, har startet med Weissin, det hjelper på flere ting, takk Sissel!

  Faktisk kjøpte vi det lille hundebur med vilje,fikk ikke det store buret inn i bilen og det virket så alt forstort til lille Chicko-valpen, dengang.

  SvarSlett
 6. Trenger nok ikke noe bur, jeg har to. Blir fort noen bur til overs når en har en hund. Kanskje du kan bruke det senere andre steder?

  Pollen har jeg merket også, jeg begynner med medisiner i februar. Men litt merker jeg for det. Få høre hvordan det går med Weissin. Kanskje det er bedre med naturmedisin.

  SvarSlett