søndag 10. mai 2009

Lifjell i dag.

Fredag kjørte vi til Telemarkskanalen, Hogga Sluser, der er en bobilplass, godt besøkt og et år siden vi var der sist. Været var ikke det beste, men ok å komme litt hjemmefra.
Hjemturen i dag ble en omvei, hadde ikke lyst å kjøre E 18, så vi bestemte oss for å kjøre om Notodden. Var en tur opp på Lifjell, ikke langt fra Bø, har tidligere vært der, på vinterstid , for mange år siden. Det blåste kaldt deroppe, hvilket vi regnet med, men vi skulle jo ikke bli der.

Chicko ble kjempe glad da vi pakket for å kjøre om fredag, men han har vært i så dårlig humør på hele turen, alt var galt og han bjeffet på alt og alle, slitsomt. Han måtte jo være i bånd og det er han meget misfornøyd med.
Etter vi er hjemme igjen har jeg børstet og undersøkt hele ham, det kunne jo være noe på kroppen, i pelsen, det irriterte, men nei, like hel og fin, nå ligger han ute og slapper av og virker fornøyd.
Han er litt for mye vakthund!
Har ikke vært hjemme lenge før jeg må inn å se på bloggen, Kjempe flotte nyheter og stor glede blant hunde og eiere. Så gøy!
Ha en fin uke!

8 kommentarer:

 1. Det høres veldig deilig ut å ha bobil Inger, bare kjøre dit det faller en inn liksom. Tenker det var kaldt på Lifjell i dag, det har jo til og med blåst surt her.

  Hils til Chicko fra oss:o)

  SvarSlett
 2. Nina og Charlie10. mai 2009 kl. 23:00

  Koselig å bare kjøre seg en tur opp over Telemark. Masse fine plasser der.

  Den vaktbikkja kjenner jeg til. Det går i rykk og napp her også. Noen dager er det greit og andre dager må alt passes på. Ikke til å bli klok på.

  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. Det er mye flott å se på når en kommer seg utafor hovedvegene! Synd at Chicko ikke var helt fornøyd..Nalle er heller ikke glad i bilkjøring.
  Rart hvor avhengig man blir av bloggene, MÅ innom og se hos alle innen dagen er omme.
  God uke til dere!

  SvarSlett
 4. Det høres deilig ut med en tur i bobil.
  Jeg drømmer stadig om en slik bil,men da må vi ned på antall hunder.Så det blir nok lenge til en slik drømm går i oppfyllelse.

  SvarSlett
 5. Jeg synes også det høres kjempe greit ut med bobil, men min økonomi er ikke helt forenlig med et slikt innkjøp for tiden, får holde med stasjonsvogna:-)

  Mange fine steder i Telemark ja;-)

  SvarSlett
 6. Jo det er kjekt med bobil, det giver en frihetesfølelse, men det er ikke bare å sette seg å kjøre, mange ting må være i orden til enhver tid,god plannlegging, pakkes med omhu, må ikke overstige vekta. En bobil er to ting: en bildel og en bo del.
  Vel hjemme igjen, tømme bilen for det der ikke skal være der og så kommer rengjøring og har man med hund / barn,ja da kan det være en del, av litt, av hvert,ikke alltid det er tørt og fint vær.
  Enig Christian, det koster. Vi gjore et valg, solgte en enebolig med 1 mål tomt i Tønsberg distriktet og kjøpte et mindre rekkehus på landet i Andebu.
  Så vi nyter vår bobil, veldig kjekt når vi skal besøke familien i Danmark.

  Chicko liker å kjøre bil, det er ikke noe problem,trives godt å være i bobilen, men når vi kommer på steder hvor vi må ta hensyn til andre folk og dyr, han må være i bånd, når han er ute og han setter selv grenser for det han mener er hans område.

  SvarSlett
 7. Høres koselig ut å bare kunne sette seg i bobilen å ta seg en tur!! Norge er et vakkert land!! Telemark er nå "lissom et mini Norge". Bor selv i telemark, foreldrene mine er fra Gautefall og Bø i Tørdal. Kjempefine steder begge deler. Nei dette ble vel mye skryt!! Ha en fin dag, håper vi treffes i Drammen!!

  SvarSlett
 8. Misunner deg den bobilen, ja...Camping-vogna vår er for stor til å kunne trekke på veien..men tenk så kjekt det hadde vært!

  SvarSlett