mandag 27. april 2009

Takk for i går og gratulere med resultatene!


En flott dag med masse flotte lappisser, men sier som Nøve:slitsomt og det ble en laaaaaaaaaang dag, da jeg var med på årsmøtet etterpå, det hadde jeg bestemt meg for og syntes det var helt ok, greit å kjenne litt til hvem det er med i styret og innblikk i klubbens lover og interesser m.m.
klokken nærmet seg 20, før alt var klappet på plass.
Oppmøtet var heller dårlig, 24 medl. var til stede.

Var for trøtt til å kjøre hjem og når vi er så heldige å ha med egen "bolig" ble vi over til i dag, rolig plass å sove på, men det ble regn først på natta.
Chicko fikk hilse på flere hunder her til morgen, det er mange det kjører dit for å ta en tur i skogen med hundene sine.

Helt utrolig så mye lengre alt ute var kommet frem, løvet spretter på trer og buske, gresset grønnes og flere blomster.

Chicko fikk også 2. premie, blå.
Han fikk god kritikk av dommer:
under mid. stor, god type, godt hode, pene øyne og ørere, bra hals og bryst. god kropp og hale, god over linjen, bra benstamme, men noe åpne vinkler som gjenspeiler seg i ben.
Bra pels og farge.
Vil ikke vise seg i ringen.
Det tar jeg på min kappe, det var ikke Chickos skyld.
Man lærer av sine feil og skal få rettet på dette til næste gang.
Jeg er meget fornøyd med kritikken, det er vel et bra utganspunkt.


7 kommentarer:

 1. Hyggelig å se dere igjen i går og ikke minst Harald. Hadde jo ikke fått snakket noe særlig med han før. Og Chicko er nok litt som Charlie. De er unge i hodet sitt ennå. Charlie var jo en klovn i ringen. Det går nok på ringtrening. Og enig med deg, ikke er det hundene sin feil.

  SvarSlett
 2. Hei! Hyggelig å hilse på dere!! Synes chicko var flink i ringen. Håper vi treffes en annen gang også!! Ha en fin uke!!!

  SvarSlett
 3. Det var koselig å se dere igjen i går Inger. Jeg synes ikke det gikk så galt i ringen for dere jeg. Men jeg sier meg enig med deg og Nina, det er ofte ikke hunden sin skyld. Det ble jo også delt ut mange blå sløyfer i går.

  Det ser deilig ut å ha med seg huset sitt:o)

  SvarSlett
 4. Takk for sist! Koselig å se dere igjen.
  Så bra du fikk med deg årsmøtet! Vi burde vel engasjere oss litt mer...
  Chickos kritikk var god, han så nok hva som bor i hunden ;o)

  SvarSlett
 5. Her var det visst en blogg jeg ikke hadde lagt merke til før! :) Chicko er jo nesten bittelitt i slekt med Dixie... Begge var jo hos Fjelldronningen samtidig! :)
  Det hørtes ut som en kjempefin kritikk synes jeg, men som jeg har fortalt i andre blogger har jeg egentlig ingen peiling på utstilling! :)

  SvarSlett
 6. Nei det er vel ikke uten grunn at de som virkelig driver med utstiling har egne "ringtreninger" gjerne i ukevis før en utstiling....å så kommer sånne som vi (eller ihvertfall jeg) dinglende uten en gang å ha prøvd å løpe i ring med hunden..klart det gir dårlig utslag...Ask fikk på sin første kritikk..."rør seg som han vil!"...Det minner meg om at vi kanskje burde ta en runde med Embla før utstillingen denne gangen..med henne er det litt viktig å få resultater også, siden jeg skal avle på henne....Huff, nei jeg må visst sette meg grundig inn i dette...skal jo starte egen kennel, så må ta dette seriøst...Kanskje det til og med blir gøy...

  SvarSlett
 7. Syns dere gjorde bra, jeg...Men det er nok lurt å ta en liten trenings-økt på ringtrening med jevne mellomrom, så er både du og Chicko litt mer sikre i ringen de neste gangene..

  Jeg var glad for at Dimma og jeg hadde trent ringtrening - ja, jeg tok til og med et handlerkurs først, også - før vi dro på vår første utstilling. Jeg var kjempe-nervøs, men det var det heldigvis ingen grunn til. Jenta mi var kjempe-flink! Og den røde sløyfa gjør jo sitt, den også!!:-) Glemte å si at det var bare en islandsk fårhund påmeldt da...hehe

  SvarSlett