torsdag 16. april 2009

Kveldens socialisering = vellykket!

Chicko og mor dro opp til messeområdet i Tønsberg, der kurser Oslo Hundeskole. ( ikke at jeg har noe speciell forhold der ) men tenkte det ville være mange hunder, folk og uro m.m.
Jo da, det var minst 30 hunder og litt flere på to bein, flere hold kurs på samme tid og en del det trente for seg selv, som oss.
Chicko overrasket stort, han ble vist litt overrasket over å se så mange hunder, men roet seg fort og etter å ha bemerket sin ankomst, så var det ikke noe mere bjeff !------alle det kjenner Chicko, vet hvor mye lyd det kan være er i ham.
I starten ville han selvfølgelig helst ha hilst på noen av de andre hunder, men skjønte fort det ikke var derfor vi var der.
Vi trente kontakt, på plass og han gikk pent, sitt å bli, stå å bli i korte økt, flere steder på plassen.
Med tanke på det var første gang han var på dette sted ,med så mange hunder / folk og sin unge alder, da var han KJEMPE FLINK / DYKTIG.
Han satt til og med helt rolig, å så på de andre hunder trente . Da kom Thomas , han det kurset oss hos Gry, bort til oss og med posetiv bemerkning : Så stille og flink Chicko har vært , ingen bjeffing , så bra. Thomas hadde fulgt med oss på side linja hele tiden , over 1 time. Det var jo godt å høre. Vi kommer til å dra dit opp igjen, det trenes hunder både på tirsd. og torsdager.

Det hadde vært meget bra om han også er stille ved andre anledninger, her tenker jeg først og fremmest på utstillingea
Etter trening gikk vi opp i Frodeåsen en tur, så han fikk brukt lukte sansen til fulle, det er det værste med hann hunder, de skal lukte på alt!. Trodde han var trøt og sliten når vi kom hjem, men det virker ikke sånn.
Jeg er glad, fornøyd og litt stolt av gutten min.
Han var heller ikke vanskelig å få med , når han oppdaget mor i hundeklæ`r og stolsekk med diverse," hurra" jeg skal på trening med mor.
Chicko er ganske smart også, hvis det er noe han gjerne vill oppnå eller ønsker kontakt, da kommer han og "går på plass", ser på meg med de øyne, hvoretter han smetter ned i dekk. Ja,ja, hva blir det neste.

5 kommentarer:

 1. Det er en vidunderlig følelse når alt klaffer! Sikkert moro å treffe Thomas igjen, når det foregikk på denne måten attpåtil :o)

  Nalle har vanligvis oppført seg veldig greit på utstilling. Da blir det så mange å forholde seg til, at han resignerer. HÅPER det blir slik på Kongsberg, for deg og meg ;o)

  Åja, jeg kjenner igjen de øynene også..

  SvarSlett
 2. Så gøy når det går så bra på treninge....det er kjempe bra å trene med så mange forstyrrelser....Ekstra gøy når hundetreneren også synes han er blitt flinkere..da er dere ihvertfall på rettt vei.

  SvarSlett
 3. Så lurt at dere dro opp på Messa mens Thomas hadde kurs. Ekstra gøy når man får positive tilbakemeldinger.

  Du jobber masse med Chicko Inger, og jeg synes du er flink!!!!

  Milli er helt på "snuser'n", jeg er sikker på at vi kan bruke en dag på å gå rundt låven....

  SvarSlett
 4. Så flink du er,Inger og for ikke å snakke om Chicko. Det er veldig gøy når du har så fin framgang som dere har. Det gir mersmak. Jeg lurer også på hvordan Charlie vil oppføre seg i Kongsberg. Han henger som regel i båndet en stund før han roer seg.

  Moro å se Thomas igjen, da. Og å få skryt av han. Da blir man litt stolt, det hadde jeg blitt.

  SvarSlett
 5. Hei, morro å lese bloggen dere. Så flink Chicko er. Håper at vi får Roxie så flink. Vi skal være med på utstillinga på konsberg med henne, det blir spennende. Ha en rikitg god helg!!!

  SvarSlett