onsdag 14. april 2010

En liten bekymrings rapport

ca. 1/2 år etter Chicko ble operet i hø.albue begynte han å halte på hø benet igjen, mere eller mindre, sånn det startet i fjor sommer.

Her etter påske haltet han fortsatt og det likte jeg ikke, hva gjør jeg? Jo, bestilte time hos Lisa på Aqua Dogg og håpet på det evt. kunne være en muskelstrekk?

Chicko har nå fått to beh. av Lisa, trener / svømmer i vann, massage, tøyes og sist fikk han ultralyd, også. Har time igjen til fredag og har det ikke blit bedre etter 3. behandlig, da er det ikke muskulert og ingen vits i å fortsette behandlingen der.

Er det ingen bedring til over helgen, da vil jeg bestille rtg. hos veterinæren ( han vet om situasjonen og syntes det var ok å forsøke behandl. på Aqua Dogg) har forsøkt smertestillende, men uten synlig virkning. Han har ikke mye vondt, men fl er jo flinke til å skjule det.

Det kan ha løsnet  noen bensplinter i albueleddet og kommer det i klemme vil det gi smerter.Det må jo være en grunn til han halter.

Humøret og turgleden hos Chicko ble bedre etter han har begynnt hos Lisa, ellers var det så , som så, med det ( kan skylles løpetid )og han vil hver dag ned til store skogen, må tjekke om det snart går an å gå inn ( har ligget mye snø)og det nærmer seg.

Mange tanker går igjennem hodet mitt og selvfølgelig om natta. Ellers nyter vi et flott vårvær og holder på med å rydde og sorterer, sende til gjennbruk, ingen morsom jobb. men det SKAL gjørers.

Nå gleder vi oss masse til søndag , da blir det Skien tur.

Planen er også å dra til Kongsberg d.24.

12 kommentarer:

 1. Uff da, Inger. Dette var litt 'ekkelt' å høre om. En får en sånn ekkel klump i magen. Man kan jo ikke anna gjøre enn å håpe det beste. Skulle mene dere har vært igjennom mer enn nok nå.

  Lykke til. Det er noen som venter fælt på dere i Skien, forstår jeg :o))))

  SvarSlett
 2. Dette var ikke morsom lesning, og jeg vet ikke helt hva jeg skal si/skrive!!! Sier som Nøve, en får håpe på det beste! Vi skal i allefall krysse fingrene for dere (og potene også, sier Milli).

  Dere får det i allefall kjempekoselig i Skien, det er jeg helt siker på! Kos dere masse, for det fortjener dere!

  SvarSlett
 3. Huff, dette var leit å høre Inger! Håper og ønsker at det retter seg. God klem!

  SvarSlett
 4. Det var ikke så kjekt å lese, håper at det bare er en strekk. Netter og dumme tanker, er ikke noe gøy. Håper at alt ordner seg til det beste:o)

  SvarSlett
 5. Hei på deg Chicko!! Ikke noe artig lesing detta. Håper at det hjelper med behandling. Roxie gleder seg kjempe masse til du skal komme.Skal bli koselig å se dere alle sammen igjen.
  klem fra oss

  SvarSlett
 6. Uff,uff. Dette var ikke noe kjekt...
  Vi får krysse fingrer for at dette er en strekk.
  Kos dere masse i skien med Roxie og fam:-)

  SvarSlett
 7. Uff da, Inger. Skjønner tankene som svever rundt i hode på deg nå. Men i 99% av tilfellene så er det bare en bagatell og det får vi håpe det er.

  Nå fortjener dere å kose dere masse i Skien på søndag. Og så få vi håpe på at dere kommer til Kongsberg. :)))

  SvarSlett
 8. Huff da...tenker du ble litt redd nå ja..Får bare håpe det ikke er noe alvorligt denne gangen da...Masse lykke til fremover!

  SvarSlett
 9. Sier som de andre her - får håper det bare er en bagatell og ikke noe alvorlig.. !
  lykke til, og kos dere Skien!

  SvarSlett
 10. Huff, det er alltid så skummelt når noe ikke er helt som det skal! Ofte er det jo ikke noe alvorlig, så vi får håpe på det!

  God tur til Skien! :)

  SvarSlett
 11. Dere har hatt mer enn nok og vel så det, håper inderlig at dette går bra. Sender dere masse varme gode tanker med ønske og håp om snarlig god bedring.

  SvarSlett