tirsdag 30. november 2010

……har Chicko forandret seg???

 

november 2010009

etter han ble kastrert.  Ja, noe har blitt borte.               Spenningen i  kroppen er borte, mere avslappet, roligere, men fortsatt vakthund!                                                                                                                                                                              Han vil være mere inne enn før og helst i sofakroken.    Mere kosete og konstant sulten, han får avmålt fo`r som før.

Vi har ikke hørt eller seet han har reagert på tispers evt. løpetid; besøket hos Roxie var jo specielt da, kjønns diften er det siste, det forsvinner. Han markerer seg nesten ikke.

Liker snuseturer, men har desværre begynt å æte andres hundebæjs, det har han ikke gjort siden han var liten valp.

“Noe” klarer jeg ikke helt å finne ut av og han har også selv oppdaget noe er forandret.

Pelsen er like tykk,mykk,  blank og flott, røyter ikke i det hele tatt.

Lurer litt på om stoffskiftet  forandre seg, når de mannlige hormoner blir borte???

Trygt å vite, han ikke kan pare seg, om han kommer ut på egen hånd.

Nå har jeg desverre ikke selv klart å gå ture, træne med han ute , pga jeg har hatt problemer med venstre benet mitt, har truet meg selv til å gå ute, med ham, men det går framdeles dårligt, og i dag ville jeg gå alene med Chicko.    Snille gutten min, han bare så på meg med det ?” jo, mor skal gå tur med deg” vi gikk 10 skritt, så stoppet Chicko og så på meg igjen.” skal vi gå andre veien da?” ok, vi gikk litt den andre veien, så ville Chicko hjem. “ du må skjønne mor, du klarer ikke å gå langt,  far kan gå med meg” og sånn ble det og kloke gutten hadde helt rett, selvom jeg ble skuffet!

                                                  november 2010026            

Søndag hadde vi en kjempekoselig dag hos Gry Viola, Terje, Mariken og Roxie, Jackie og Diesel.

Pyntet så fint og koseligt til advent. Masse lys og nisser ( ikke alle)

Roxies løpetid var vi info. om og var litt spente på hvordan Chicko taklet dette.Han hadde bare EEN ting  for seg og han virket glad og lykkelig Forelsket    Roxie var voksen nok til å si ifra og sette han på plass, men alligevel prøvde han seg om igjen, så det ble ikke så mye lek med de to, og jeg er sikker på at Chicko var skyll i de to tokk seg en “alene tur”. Roxie vet hun skal bli i hagen, men Chicko oppdaget vel porten ( det ikke var blitt lukket helt som den skulle) var åpen og da bar det ut i nabolaget, heldigvis er det ingen av de to det går så langt fra huset og var da greie å få takk i. Takk Terje og Mariken!

Og her har vi så “lillesøster” Jackie:Smilefjes som blunker 

  4 1/2 måned , og noe så søt!!!   Suk.suk!!!november 2010016

Så snill, stille og  rolig til valp å være. Tillittsfull og trygg.  Kosete, kontaktsøkende og klok.

Lange flotte bein, store øye med våkent blikk og litt store øre.Fin og nydelig pels.Hun ER flott og kommer til å bli ennda flottere, både av vesen, uttrykk og farge, men så er hun også datter av selveste Fjelldronningen`s  Asca og Indy!!!

Roxie var og er kjempesnill og grei med Jackie. Forteller Jackie masse, passer på andre hunder er snille mot lillesøster og Jackie er kjempe glad for Roxie.Snille søte og rolige Roxie er ikke engang sjalu på Jackie.  Der i heimen har de to det godt!  Og så  Diesel da, fikk jeg  også kose litt med , da de store hunder var ute. Den kattepusen er bare så speciel, flot, kosete, søt og klok, han og.

november 2010014

Bilde av Roxie og Chicko ble det ikke noe av denne gangen, ikke mulig som de holdt på og så var det for kaldt å ta bilder ute.

Vi har hatt snø liggende her noen uker og i helgen kom det masse mere. I Skien var det neste ikke synbart snø, merkeligt, men Andebu har og kaaaaldt, i skrivende stund minus 15gr., men heller det enn regn og søle.

1. desember i morgen!       Ønsker dere alle en fin før jul`s tid !!!

november 2010008

10 kommentarer:

 1. At det går ann å ha så mange stave / skrive feil!
  Beklaker!

  God natt!

  SvarSlett
 2. Det var interessant å høre hvordan Chicko har forandret seg. Men klok har han da alltid vært. Så han passer på mor. :o)

  Stavefeil????? Så ikke så mange, vi kan skylde på at du er dansk, Inger. Hahaha....

  Jackie er jammen blitt stor og flott. Så vakker!!! Hun har jo noe å slekte på. Det var nok gøy å møte henne, fikk så vidt hilst på henne på Kongsberg. Der ble det litt for mye folk å hilse på.

  Ha en fortsatt fin, kald uke. :o)

  SvarSlett
 3. Nok en gang tusen takke for et kjempe koselig besøk!! Her er det -16 i dag men snøen ser ut til å holde seg borte litt til.
  Kjempe fine bilder av lille Jackie!! Håper Chicko fikk det br i buret sitt etter at alle de 4 beinte her måtte prøve det!! Disel elsker jo slike bur!!
  Ha en fin uke så ses vi til søndag!!

  SvarSlett
 4. Så fint at Chicko har beholdt mye av det gamle, men samtidig har forandret seg litt - han er fortsatt den gode gutten til mor:o)

  Tenker han koste seg med halvsøsteren sin i Skien, de to er jo DET radarparet, ikke rart de ville ut en tur på egenhånd:o))

  Jackie er da aldeles nyyyyyyydelig. Sukk for en vakker valp.

  Ha en fin førjulstid Inger, og god bedring med foten!

  SvarSlett
 5. Så bra at Chicko ikke er noe særlig forandret.
  Han ser jo ut som han alltid har gjort.
  Gleder meg til å se dere på søndag:-)
  Lurt av Chicko og Roxie å ta seg en lufte tur på egen hånd. De vile jo ha litt tid for seg selv:-)

  SvarSlett
 6. Ja så smarte hunder Roxie og Chicko er, selvfølgelig trenger de to "voksne" litt quality-time for seg selv!
  At det er ett harmonisk hjem der i Skien, er jeg ikke i det minste tvil om. Derfor er dyra som de er også.
  Spennende å høre hvordan Chicko takler sin nye hverdag! Selvfølgelig er han fortsatt mors beste barn :o)
  God bedring, Inger! Og ha ei fin førjulstid.

  SvarSlett
 7. Nydelige Chicko!! Godt å høre at dere er fornøyde med valge dere tok da han ble kastrert! Han har beholdt det positive og fgitt slipp på det slitomme! Det hørtes jo helt perfekt ut!!

  Lillesøstre Jacki er bare nydeløig!! Syntes hun lignet litt på chicko jeg ;)

  SvarSlett
 8. Hver gang jeg ser bilde av Chico, så slår det meg hvor vakker han er, du kan være stolt av den gutten din, som er så flink og tar vare på mammaen sin:o)
  Koselig innlegg av flotte lapper!!
  Ha en fin førjulstid!!!

  SvarSlett
 9. Så lenge Chicko er glad og trives,er det jo godt. Og nå håper nok også han at mor skal bli frisk og rask så de sammen skal få fine turer ute i vinterlandskapet!

  SvarSlett
 10. Så godt å lese at det ikke er store endringene på godgutten og at det som har endret seg kun har gjort det til det bedre!

  Ha en super 2. søndag i advent - to til så er det jul!

  SvarSlett