søndag 3. januar 2010

Nå blir det hverdag igjen. Takk for alle hilsener og ønsker……………….

Chicko var i dag med på 1 times tur, det lengste på fem måneder, det var bare gøy for han, å få brukt seg litt og han trives godt med snøen, så har han da også vært svært rolig etter og han klarte turen bra. Heldigvis har de brøytet en traktorvei igjennem den ene del av skogen her ved oss, så vi slipper å bare gå på veien. Masse go`lukter etter dyrespor i skogen, vi så ingen. Derimot traff vi en dame det var helt pelsklæd fra topp til tå. Da trodde Chicko det var et stort dyr, ikke noe rart i det  og  han bjeffet “ ikke kom til oss”.

Kjempe bra han er ok. igjen.

Her i ettermiddag så vi på TV, Chicko å, hundekjøring – mesterskap, masse spreke hunder. Jeg blir litt “syk” når jeg ser på hundekjøring over vidda i vinterlandskap, det kunne jeg godt tenke meg å ha prøvd, å være med på. Tøft, men spennende.

Ha en fin uke!

10 kommentarer:

 1. Godt nytt år til dere! Godt at Chicko er bra igjen til å være med på turer i skogen! Ikke lenge til så er han klar til å takle hvem tur det skal være!!
  Vi ses nok snart, Inger!!

  SvarSlett
 2. Godt nytt år, og grattis til Chicko som endelig kan være med på ordentlige turer igjen!!
  Hundekjøring er min store drøm også. Var på det på island en gang! 6 hunder i fullt firsprang over en isbre...det er tingen!!

  SvarSlett
 3. Godt nyttår, Inger, Harald og Chicko!

  Nå har dere fått dere en ordentlig tur og høres ut som alt går bra. Det var nok deilig for både deg og Chicko. Nå er det vel over alt som må passes på?

  Vi sees om ikke lenge!

  SvarSlett
 4. Godt nytt år! Så flott at Chicko får boltre seg i snøen. Det er jeg sikker på at han nyter. Går det bra med lederskapstreningen også? Det er jo også gøy å holde på med. Hundekjøring, ja... det ser deilig ut. Men litt enkel snørekjøring i vinterland er heller ikke å forakte.

  SvarSlett
 5. Godt nytt år til dere i Andebu!
  Vinteren er bare såvidt igang, det blir nok hundekjøring med Chicko snøen er borte ;o)

  SvarSlett
 6. Godt Nyttår til dere. Så bra at Chicko kan nyte snøen i fulle drag:o)))

  SvarSlett
 7. Godt nyttår til dere tre:o)

  Så deilig at Chicko har fått seg en skikkelig tur igjen, og at alt ser ut til å gå bra!!!

  Hundekjøring har jeg lyst til å være med på en gang - åh, det er jeg helt enig med deg i at ser kjempegøy ut Inger:o)

  Vi snakkes snart:o)

  SvarSlett
 8. Godt nyttår! Så deilig at det går fremover og at han får gått litt mer nå! Jeg håper at det fortsetter å gå like fint og at han kommer til å være som alle andre hunder videre i livet :)

  Tenker på dere!

  :)

  SvarSlett
 9. Så kjekt at det går fint med Chicko! Det må ha vært veldig gøy å endelig få gå en vanlig tur med ham igjen!
  Hundekjøring ser veldig kjekt ut, ja! Det hadde vært gøy å prøve det en gang! :D
  Godt nyttår! :)

  SvarSlett
 10. Hei Inger!
  Takk for en kjempekoselig fredag! Hyggelig å bli kjent med deg, nå føler jeg at jeg kan si jeg vet hvem du er :) Vi kommer gjerne en tur opp og besøker dere en dag, og går tur med bikkjene! :)

  SvarSlett