torsdag 8. oktober 2009

Hei alle hundevenner, nå vil jeg, Chicko, fortelle litt om hvordan jeg har det,

mor ligger for det meste på sofaen og nyser, føler seg ikke i form, sier hun.

Som dere vet, ble jeg operert på ene forbeinet mitt og her om mandagen fikk jeg fjernet stingene, gruet meg litt, men det var fort over og nå strammer det ikke så mye i såret.Tenk dere, nå trenger jeg heller ikke den dumme lampeskjermen rundt hodet mitt heller, hadde ikke trengt den i det hele tatt jeg,  ville ikke slikke på såret mitt, men de sa her, at jeg måtte, hvis jeg skulle glemme mig.

Når jeg ikke har vondt i beinet, da går jeg veldig bra, ellers halter jeg litt og så MÅ jeg ikke gå langt, skal være forsiktig, ikke leke og herje og det allerværste, MÅ ikke gå tur i skogen,åååååååå hvor jeg savner det og kan ikke forstå hvorfor, nå som det har vært så mye bra vær, men mor sier det ikke er lov, må bli bra i beinet først.

I går kjørte vi en plass, hvor jeg skulle gå i noe vann, da tenkte jeg på søledammer, røtter, mose og all det fine jeg finner i skogen, men nei.

Da vi kom til Aqua Dog var det så masse go`lukter, også inne i huset, hvor det var en dame, det så meg, å sa:” hei Chicko”, hun virket veldig snill.

Jo her var det masse, masse go`lukter, jeg fikk lov å se meg om, snuse og bli litt kjent, men mor var så redd for om jeg kom til “å lette bein,derinne” og så kom jeg til å markere meg, måtte bare fortelle hvem jeg var, så andre hunder fikk” min go`lukt”, det var vist ikke lov å gjøre sånn, men gjort var gjort, skal love og ikke gjøre det igjen, hvis jeg husker det,da.

Damen koste med kroppen min, skulle kjenne etter på muskler og skjelett, det var ikke noe skummelt og hun sa jeg hadde veldig bra muskler og bevægelighet, men litt stramm i overarmen på det opr. bein, helt naturligt. Det var ingen belastnings skade på kroppen min, selvom jeg har haltet i over to månder, veldig bra.

Heretter gikk vi inn i et annet rom., hvor jeg også fikk lov å “gjøre meg kjent”,  fikk på meg en fin svømme vest, selvom jeg ikke skulle svømme, sa damen, men det var sånn håndtak, så hun kunne snu meg. Det var en stor åpen kasse, gjennemsiktig, så jeg kunne se damen og mor hele tiden, men så kom det noe vann inn på gulvet i kassen, 27 gr. varmt, med lite klor i, ååååå hva nå? jeg liker kun å vasse, ikke bade og tenk om det ble så mye vann at det ville gå opp over meg, uff, nei heldigvis rakk det kun opp over beina mine og så begynte det jeg sto på å rulle, så jeg bare måtte gå og gå, ikke fort og det ble mange pauser, merkelige greier og jeg pep litt hele tiden selvom jeg fikk masse skryt og go`biter for jeg gikk så fint i vandet og ikke var det vont å gå der heller.

Deretter ble jeg tørket og tilbake på benken, da fikk jeg noe isskaldt rundt albuen, damen sa albuen var blit så varm og for det ikke skulle gjøre så vondt, vil det hjelpe med noe veldig kaldt, bare bra for meg, det lå ikke så lenge der.

Nå fikk jeg noe massasje av damen. det var deilig det og mor kan få lov å gi meg det herhjemme, med rolige bevegelser, det er bare så godt, mor har gjort det før å.

Før vi skulle gå hørte jeg godt damen sa at jeg var veldig pen og det var MASSE hanhund i meg, så klart, det viste mor  min godt . Sa mere om det å gå forsiktig og all det der, jeg nå har hørt så mange ganger, skal prøve å huske på det jeg.

Da vi var hjemme igjen fikk jeg smertestillende piller m/ leverposteg, som jeg pleier, skal ha smertestillende så lenge jeg er i rehab.

Noe trøtt og slapp var jeg å, mere vondt og varmt i leddet ut på kvelden , så fikk jeg en kald klut lagt rundt, det hjalp og jeg var klar for nattakos. Jeg sover godt om natta og drømmer masse, så mor og far våkner av det.

Må fortelle litt til før jeg slutter av. Da jeg har kjedet meg litt i de siste par uker, så har jeg vært “litt” rampete i bl. Mor kjøpte en aktivitets leke for litt hjernetrim, hun tenkte det kunne være lurt. Ganske morsomt å finne frem til de go`biter i den esken, men ikke noe vanskelig, så hjernetrim ble det ikke mye av, he,he. Fikk å et margbein, det var godt det.

I dag går jeg veldig pent og forsiktig, skal opp å trene i vannet igjen i morgen, ialt seks ganger i første omgang. Skal jo ha opr. den andre albuen litt senere, men før det må vi ha en “ferie- pause” med en bobiltur til Danmark.

Så jeg må være forsiktig, å gjøre, som de sier her, det må ikke bli noen komplikasjoner nå, allså!

Mor skal kjøpe nytt foto-app. så kommer det bilde av meg, når jeg trener i vannet, på Aqua dog, kan vel bli litt spennende for dere å se!

Det kommer til å gå laaaaaaaaaaaaang  tid før jeg kan leke med dere venner igjen, sier mor, godt jeg ikke vet hva laaaang er for noe, men jeg savner dere veldig, så dere må ikke glemme mig, men dere har jo sent så masse nuss til meg, så da husker dere nok hvem jeg er.

Vi snakkes, masse nuss til alle vennene mine, fra Chicko.

17 kommentarer:

 1. Veldig godt å lese at dere er kommet igang med treningen og at den går bra. Men irriterende for deg hvis du skal være nødt til å slite med influensa også nu. Trøsten der er jo at akkurat det pleier å gå fort overigjen. Jeg har tenkt litt på deg og dine i det siste, Inger. Du har mer enn nok å stri med sammenlagt (noe som jeg også har hatt i bakhode når jeg skrev siste kommentaren på innlegget om "usikre HD-verdier" på min egen blogg). Du høres på tross av alt så positiv og optimistisk ut i innlegget ditt at jeg ble glad av å lese det. God bedring til dere fra oss. Ønsker dere en fin bobiltur til Danmark også. Stor god klem fra Benita og Merete.

  SvarSlett
 2. Takk Merete og Benita, ja nå har jeg tro på Chicko skal bli bra gående igjen. Fys.damen vi var hos i går var veldig posetiv til Chicko vil bli bra. Klem til dere.

  SvarSlett
 3. Så spennende med vanntrening! Morsomt å lese, Inger. Lykke til med opptreningen!

  SvarSlett
 4. Hei chicko! du er jammen flink! Så mye styr, og ikke turer i skogen engang..! Jeg føler med deg... du får se å komme deg igjen fort! (men forsiktig ja..)
  ps- jeg er litt misunnlig på det besøket hos den snille dama og basenget jeg, jeg elsker nemlig å bade! :D Lykke til videre.
  hils inger og si god bedring også!
  nuss fra Luna

  SvarSlett
 5. Hei på deg Chicko gutten!! Så bra at det går så mye bedre med deg da!! Du er jemmen meg tøff, det hørtes litt skummelt ut å være i det bassenget. Godt at både mor og den snille damen passet på. Sjønner godt at du må markere litt jeg slik at andre hunder får lukte hvor godt du lukter!! Så må du hilse mamman din god besring!! Så får dere ha en fin tur til Danmark i bobilen deres!! Masse klemmer og nusser fra lille meg Roxie!! Ps skal hilse fra alle sammen her!!
  Ps en gang til: Mariken skal til Kristiansand å spille bordtennis i helgen. Så da blir jeg alene med Disel, mamma og pappa. Skal nok gå det åsså!!

  SvarSlett
 6. Kjære Chicko

  Sååååååå kjedelig!!!! Syk i albuen og syk mamma. Huff og huff, også ikke kunne leke da.....

  Men du Chicko, jeg synes du er innmari flink som går og trener opp albuen din jeg, også hørtes det litt gøy ut på det "vannstedet" synes jeg, men jeg elsker jo å bade da.... Du må være veldig flink gutt med benet ditt, for da kan du jo leke med oss andre mye fortere. Husk på det Chicko, også håper jeg mammaen din får seg nytt kamera snart, for det hadde vært skikkelig gøy å se bilder av deg:o)

  Klart vi ikke glemmer deg Chicko, vi er jo gamle venner vi to, så jeg tenker masse på deg og krysser potene for at dette går fint.

  Stooooooooooor nuss på nesa fra Milli:o)

  SvarSlett
 7. Stor klem fra meg også, Chicko! Du er en skikkelig tøffing, så detta går bra.
  See you later, alligator ;o)

  SvarSlett
 8. Det høres ikke kjekt ut å måtte være sååå forsiktig med turer og leking! Den treningen hørtes litt skummel ut, syns jeg, med vannet som plutselig begynte å stige! Håper det ikke tar så lang tid før du er ferdig med treningen!

  Og selvfølgelig glemmer vi deg ikke, Chicko! Da jeg traff deg igjen på Biri hadde jeg ikke sett deg siden valpekassen, men likevel hadde jeg jo ikke glemt deg, så jeg glemmer det IKKE nå heller! :D

  Et stooort "lykke til"-boff fra Dixie! :D

  SvarSlett
 9. Så bra at dere er igang med treningen Chicko, bare gjør som damen sier du, så er det bare et vips så er du på tur i skogen igjen!...gleder meg til å se bilder fra aquadog, aldri sett det før jeg!

  Klemz fra MIRA!

  SvarSlett
 10. Hei Chicko!!

  Jeg vet godt hva det vil si å være syk, så jeg føler med deg og tenker på deg. Jeg kan bare trøste deg med at alt blir bra til slutt!!!

  Den vanntreningen hørtes både spennende og litt skummel ut - jeg er heller ikke noe glad i å bade, skjønner du. Men deilig med massasje da!!!

  God bedring!!

  Klem fra Bienna

  SvarSlett
 11. Takk for hilsen,klem og nuss, fra dere.
  Koselig dere tenker på meg, jeg tenker å på dere,

  Mor er i farta igjen og det gikk kjempebra på å gåtrene i vann i dag.Til uka skal jeg trene ons.fred.

  Ha der bra!

  Nuss fra Chicko.

  Takk for foto tips, blir spennende hva jeg

  kommer til å kjøpe.


  Ha en fin og god helg til alle dere ++,
  fra oss her i Andebu.

  SvarSlett
 12. Hællæ, Chicko!!

  Såflott at alt går somdet skal, og den treninga syns vi høres litt slitsom ut samtidig somdet høres deilig ut. Tenk å få sånn stell - bare du!! Vi håper mamma'n din får seg et fotoapparat snart sånn at vi kan se bilder av deg "in Action." Men du må være veldig forsiktig og tålmodig - og vips så er du snart ute og springer igjen med alle vennene dine!!

  Selvfølgelig komer vi ikke til å glemme deg....en sånn en knakende tøff kar!!

  Klem fra Snorre og Dimma

  God helg!!

  SvarSlett
 13. Hei Chicko, du er jammen tøff. Med redningsvest og det hele. Dette høres ut som går veldig bra og som de andre her sier så blir du såååå bra etterpå. Spørs om ikke du vil savne det litt når du er ferdig.

  Ha en fin helg alle sammen i Andebu.

  SvarSlett
 14. Har du kjøpt deg kamera enda? Velg ett snertent lite digitalkamera som tåler fuktig vær og kuldegrader..det går mot vinter i Norge!

  Olympuskameraet mitt kan jeg ta med overalt, det kan man ikke med ett større speilrefleks. Bare noen tanker ;o)

  Ha ei fin uke, vi blogges!

  SvarSlett
 15. Nøve: har kjøpt et lite digital kamera Casio, det er masse muligheter med det ,å gleder meg til å ta det i bruk,må bare "forstå det" litt først. Har noen spørsmål, så jeg må innenom butikken å få svar, glemte jo ? om kulde- våt vær.

  SvarSlett
 16. Håper du blir fornøyd med kameraet ditt, og at treningen til Chicko går framover :o)

  SvarSlett
 17. Hvordan går det hos dere i Andebu??? Satser på at alt går bra. Både med trening og nytt fotoapparat.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett