torsdag 3. mars 2011

Et livstegn!

Livet går videre,men det blir aldrig det samme uten hund.

Savnet av Chicko er stort ,og egentlig tror jeg ikke det blir borte, men blir en del av livet vårt. Lærer å leve med det. Vi har så mange gode minner ,fra mange gode opplevelser, sammen med Chicko, han var livet vårt i tre år.

Egentlig har jeg ikke så mye å fortelle, dagerne går og vi lenter mot vår, som alle andre.

Her ligger det fortsat mye snø/is.

Har nettopp vært en liten tur i Danmark å besøke litt familie og hadde fine koselige dager.

Der var det mere vinter enn vår, selvom små snøklokker og eratis gjemte seg under snøen for kulde og blæst; det blåser mye i Danmark og luften er helt annerledes barsk, enn her hos oss.

Godt å være hjemme igjen og i dag har vi hatt solSol

Har planer om å komme til Konsberg utstill.  skal bli koselig å treffes med mange kjente folk og hunder.

Ha en fin helg!Smilefjes

9 kommentarer:

 1. Blir koselig å se dere igjen!! Det er jo rekord mange finske lapphunder som skal stille! Hele 68stk med smått og stort!! Så utstillingen starter kl 9 istede for kl 10 som var meningen!! Ha en flott kveld og snart så er det ei ny helg!!

  SvarSlett
 2. Hyggelig at du blogger litt igjen Inger!

  For et nyyyydelig bilde du har i headingen din Inger.

  Nei, livet blir nok ikke det samme, sorgen dempes, men savnet skal alltid være der tror jeg - det er prisen vi betaler for å være så uendelig glad i...

  Ikke så mye som skjer her heller, venter og lengter mot vår. Så koselig at dere har vært i Danmark, kanskje mere vårlig der? Men nei, vinden er vel, som du nevner, fryktelig kald.

  Kos dere i Kongsberg!! Hils alle kjente. Det blir for kaldt å sitte så lenge ute for meg (det hadde vel endt med at dere måtte hente meg nærmere sommeren tror jeg;o)

  SvarSlett
 3. Gry Viola: starte så tidlig, godt det er lyst på morgenen, men da blir det en laaaaang dag, med møtet etterpå.

  Gry:bildet er gammelt, tror det er tatt fra Ringshav strana, måtte ha noe "lyst" og vann gir meg både ro og håp om det finnes "noe" derute i det fjerne.
  Uff, helsa di liker ikke kulde og så sitte så lenge, det forstår jeg.

  SvarSlett
 4. Hei på deg, Inger. Godt å se deg tilbake på bloggen.
  Jeg er ikke sikker, men tror nok jeg tar turen til Kongsberg. Det er så koselig å treffe alle kjente hundevenner. Da kan vi to være heiagjeng ;o)

  SvarSlett
 5. Koselig å høre fra deg igjen, Inger!!! Skjønte at dere kanskje var på reisefot siden det har vært stille fra deg på FB også.

  Chicko vil alltid være med dere i hjertet, uansett. Vi gjemmer de godt minnene der. Sånn tenker jeg med min forrige hund.

  Kos dere på Kongsberg. Jeg skal i bursdag den dagen så jeg ser dere ikke da. Det kommer sikkert en annen anledning. :)

  SvarSlett
 6. Hei Inger:o) Jeg synes det er veldig koselig at du fremdeles er med på bloggen. Jeg føler med deg i savnet av vakre Chicko og jeg synes du er sterk og viser stort mot ved at du fremdeles følger bloggene.
  Bloggen var jo en del av din tid med Chicko, hvor du delte oppturer, nedturer og masse bilder av din flotte gutt, slik vi gjør med våre vakre lappiser.
  Vi vil gjerne..tror jeg har alle med meg...forsatt dele våre dager med hunden(e) ved vår side, med deg...Chicko vil aldri bli glemt!:o)

  Vakkert bilde på toppen og kos dere masse i Kongsberg:o)))

  SvarSlett
 7. Trist å tenke på dere, å vet jo hvor lang tid sorgen sitter i..Man kommer liksom aldri ordentlig over en hund..De har en plass i hjerte for alltid!
  Koseligt at du oppdaterer bloggen din av og til da, så vi får følge med ;)

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelige ord og tanker!

  Jeg vil ikke være dere hunde/blogg venner foruten!!!
  Vil fortsatt være en del av hundemiljøet og jeg koser meg med å høre, se bilder, av alle hundene, og ja ,andre dyr også, skulle gjerne ha hatt en hel farm!

  SvarSlett
 9. Så koselig å se deg på bloggen igjen, Inger! Håper å se deg på Kongsberg, du hører med i miljøet! Jeg kan forestille meg hvor tomt det er uten Chicko,- vondt å tenke på!

  SvarSlett