onsdag 25. november 2009

Chicko er i farta, egentlig mere enn han burde, jeg kan jo ikke akurat binde han til en stol eller dope han ned, må bare håpe det går bra.

I morgen er det to uker siden siste operasjon, så er det bare 6 uker igjen til han er helt “friskmeldt! sukk, sukk.

Chicko har vist ikke hatt så mye vondt i benet, hopper opp og ned av vår seng, fars stol / salongen, som den største selvfølgelighet, ( det siste er ellers ikke lov) desværre har mor her hatt for liten overskud til oppdragelsen og samtidig hatt litt dårlig samvittighet over all det han nå har vært igjennem.

Nå har han sluppet kragen = en stor befrielse for han og han er i litt bedre humør. men vil ha masse kos og i morgen starter han med en ny omgang på rehab og det skal bli godt.

Gutte –strekene hans må jeg få mere under kontroll og det er ikke langt til bjeffe-halsbåndet, må han tro.

Vi har ikke så mye besøk her i gården, men når det så kommer noen og spesielt om Sissel (Siss) kommer blir han såååååååå glad, han har dog litt respekt der. I går kveld hadde jeg “ symøte” hos meg og een av de jentene er “tante” hans, han gikk helt beserk, overstadig glad, bjeffet og hylte av glede ved å see henne igjen. Jeg leser jo at Milli og Charlie vel gjør noe av det samme, når de blir så glade.

Dagene bare går her,  har så mange time-avtaler til ditt og datt. Mørk og vått novembervær. Gleder meg til advents-tiden, hvor her skal “lyse” med advents-staker, utegrana med lys og nisse-innvadering ( har dog ikke plass til det  helt store anntall av nisser) men er glad i de jeg har.

Det er noen av dere det skal på den helt store utstilling på Lillestrøm til helgen, jeg krysser fingre og ønsker masse lykke til.

Det har blitt litt bilder, så her viser Chicko seg frem.

På besøk hos min kusine i Danmark. Hun er som en bestemor for Chicko.

Kan man smiske til seg noe godt?

okt nov 09005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 okt nov 09007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

okt nov 09008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste rest av høstens farger 9/11.

okt nov 09009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra utstillingen på Kongsberg ( her ble det kun få gode)

Charlie? eller Roxie?

okt nov 09015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milli:

okt nov 09014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chicko i dag:

okt nov 09018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

okt nov 09019 

Hadde så lyst han skulle visokt nov 09017e seg med den flotte halen sin, men nei, “dette får

men nei.

 

Nuss fra meg  Chicko-gutten.

GOD HELG OG KOS DERE I  ADVENTS TIDEN!

9 kommentarer:

 1. Fine gutten! Helt nydelig er han :) Og så bra at det ikke virker som han har det noe vondt! Det lover jo godt :) Jeg kan nesten ikke tro at det er advent allerede på søndag.. Tida går så fort!

  SvarSlett
 2. Så bra at det går så bra med Chicko!! Bilde er nok av Roxie på Kongsberg. (Roxie har rosa snute, Charlie har svart snute, litt lysere til tider) Ha en fin helg hos dere og en kjempe fin advents tid!
  Så ønsker vi Chicko lykke til på rehaben som han skal begynne på!!

  SvarSlett
 3. Så fint det går med Chicko, heldigvis. Godt å få en oppdatering fra dere. Høres ut som gode, gamle Chicko når han hopper sånn. Og så tenker jeg han er lettet over å slippe skjermen. Bare det har jo noe å si for humøret.

  Ja, Charlie har disse koselydene som er kun for spesiellt utvalgte. Hittil er det kun Per og Gry som har fått dem. De er artig når de setter i gang med dem.

  Lykke til i bassenget. Tenker han skal kose seg litt da.

  SvarSlett
 4. Det er alltid så godt å høre fra dere Inger. Spesielt fordi alt tilsynelatende går veldig fint. Dere er flinke, kjempeflinke, både du og Harald og Chicko!!!! Jeg ønsker dere lykke til på rehab. 6 uker virker jo som en evighet, men nå kommer snart julen og alt den fører med seg - og så plutselig så er gutten deres fin igjen!!

  Milli er helt lydløs når det kommer noen hun liker, men VELDIG tilstede (pent ord for innpåsliten). Du så jo hvordan hun hoppet inn i armene dine i Kongsberg - hadde du kommet hit uten Chicko, så hadde du garantert hatt henne på fanget - leeeeeeeeenge. Når Chicko er med, så tar nok han all hennes oppmerksomhet.

  Vi rapporterer om Lillestrøm Inger, ha en fin uke og helg:o)

  SvarSlett
 5. Godt å høre at Chicko er i farta igjen :o) Dette har nok vært litt av en sjau.

  Håper dere får en fin adventstid, med fremgang på alle måter. Han begynner å bli en voksen kar nå. Han har mer erfaring enn de fleste, men sikkert endel å ta igjen på andre områder. Han har sjarm i massevis, og det vet han :o)
  Ha fortsatt god bedring!

  SvarSlett
 6. Så bra at Chicko er i farta! Selv om du blir både nervøs og stresset av det...Ike enkelt å holden en sånn kar i ro! Nå håper jeg alt ordner seg så chicko kan få sitt gamle liv tilbake igjen!

  Lykke til på rehabben, var det ikke svømming det?

  SvarSlett
 7. Bra at chicko er bedre..! Du får gjøre ditt beste i å holde han mest mulig i ro, det er sikkert ikke helt enkelt nei..!
  Han er jo heeelt nyyydelig :) Lykke til videre, og ha en fin adventstid! :)

  SvarSlett
 8. Flott at Chicko er bedre :) Kan vel være vanskelig å skulle holde han i ro...skjønner'n godt at han til tider bare MÅ finne på litt sprell ;)

  Får tro at de 6 ukene går fort :) Og dere må ha en flott adventstid! Gleder oss vi ja :)

  SvarSlett
 9. Chicko er en tålmodig fyr:-) Godt å høre at han slipper den dumme kragen. Ikke rart han er litt"baias" Det fikser du når han er ferdig rehabilitert Inger.6 uker er lenge. Heldigvis har vi desember mnd som det skjer lit i. Da går jo ofte tiden noe fortere. Si i fra når han skal på trening. Ha en fin 1 advent.

  SvarSlett