mandag 17. august 2009

Hos veterinæren for røntgen

Chicko nektet å gå inn døra til veterinæren, han måtte bæres, ennda de er så snille med ham.

Fikk en lett dose å slappe av på, før røntgen av højre skulder og albue ( det han har haltet på) det var intet å bemerke, så bra.                                                                                                    Han halter litt av og til, mest når han reiser seg og skal begynne å gå, men det går seg sikkert til. Jeg tenkte på hvordan han herjet med de andre hunder på Biri,  det ble ikke værre av det. 

Røntgen av hofter for HD, kanskje litt tvivlsomt på højre side, men nå får vi avvente resultatet fra NKK.

Etter Chicko våknet opp igjen og vi kjørte hjem, pep han den næste timen og likte seg ikke, følte seg kvalm og elendig. Etter å ha sovet, fått mat, gått tur, ja da er det gang i gutten igjen.

Må nesten fortelle, hvor rar han var her en dag, hvor jeg holdt på ute. Vi har grus / singel på “gårdsplassen”, Chicko hadde gravet seg flere hull, så jeg ville rake og pynte litt på det, da ble han så fornærmet, kjeftet på meg og så snart jeg var ferdig, alt så ganske så bra ut, da gravde han et nytt digert hull.” Hvorfor det Chicko, hva skal du med det” ,” jo mor, jeg må ha det ,hvis det blir for varmt igjen, så er det klart til å jeg kan legge meg der” noen dager går og Chicko roter det litt til, så det ikke er så stort lengre, nå er det jo ikke så varmt , heller da.

Ha en fin uke!

8 kommentarer:

 1. Han skjønner nok hva dyrlege er nå, smartingen. Det var derfor han ikke ville inn der. Den albuen er jo rar da. Men det ordner seg nok sikkert. Det blir spennende med HD`en. Da er det bare å vente. Jeg synes den tiden var lang.

  Chicko er en bestemt hund som vet hva han vil. Klart han skal ha en grop å ligge i når det blir varmt. Det var jo morsomt:o))

  SvarSlett
 2. Så bra at det ikke var noe på røntginga! Kan jo være en strekk eller noe kanskje?

  Krysser fingrene for dere med HD'en! Men selv om han skulle hatt en liten grad på en side så er det ikke noe problem!

  Ja, de er litt tufse etter de har vært neddopa gitt!

  SvarSlett
 3. Så bra at det ikke var noe på røngen bilde!!
  Flotte Chicko gutten vil jo ha hull å ligge i når det blir varmt!!
  Gi Chicko en stor klem fra oss her på bølehøgda!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 4. Hei Chicko!! Mamma glemte jo å hilse masse fra meg!! Håper du blir bra i albuen snart og at vi kan treffes!! Du er så snill og rolig med meg du Chicko gutten!! Stoor suss fra Roxie!!

  SvarSlett
 5. Mira pleier også å grave seg huller til å legge seg i..må være en lappeting, for Ask og Embla gjør det ikke...Kos deg med gravingen du Chicko...så kan mor vente i spenning på hd resultatene!

  God bedring med forten din da...det går seg nok til..

  SvarSlett
 6. Rare Chicko, han skjønte nok at det var dyrlegen som skjulte noen uhumskheter der inne;o) Så godt albuen hans var bra Inger, også krysser vi fingrene for HD -resultatet:o)

  Så han ble fornærmet på deg Chicko, når du tettet igjen de møysommelig gravde hullene hans? Så rare de er (og veeeeeeeeeldig søte:o)

  SvarSlett
 7. Så bra at det ikke viste noe på rønken bilde. Tvi tvi med HD resultat.

  Herlige Chico som vet blir formærma når du graver hulla igjen, de følger godt med disse lappisene:o)))

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med B-hofter Chicko! :) Flotters!

  SvarSlett